PRIVATLIVSPOLITIK FOR PATIENTER

 

 

 

 

 

 

PRØVESVAR

Når du får taget blodprøver, urindyrkning eller skal have svar på celleskrab eller hvis du skal have svar på røntgenundersøgelse eller andre undersøgelser har du selv ansvaret for at maile eller ringe og få svar. Vi vil naturligvis kontakte dig med det samme hvis resultat af undersøgelser kræver handling.

HENVISNINGER

Hvis du er henvist til privatpraktiserende speciallæge får du ikke nogen indkaldelse, men skal selv kontakte speciallægen for at aftale konsultation.
Hvis du er henvist til sygehuset kan du forvente en indkaldelse inden for ca. 14 dage i din e-boks. Hvis denne udebliver er du velkommen til at kontakte lægehuset.

DINE KONTAKTOPLYSNINGER

Hvis der er ændringer i dine kontaktoplysninger (telefonnummer, adresse eller mailoplysninger) vil vi bede dig oplyse os dette da disse oplysninger desværre ikke rettes automatisk.

TIDSBESTILLING

Det er altid en god ide at bestille tid så tidligt som muligt for at være sikker på at du kan få tid hos den læge og i det tidsrum der passer dig bedst. Husk også at melde afbud hvis du bliver forhindret i at komme til aftalt konsultation, så andre kan få glæde af tiden.

SYGESIKRINGSKORT

Region Sjælland betinger sig at man i forbindelse med lægehuskonsultation registrerer sig med sygesikringskort. Husk derfor altid sygesikringskort ved besøg i lægehuset.

 

COOKIEPOLITIK

Her kan du læse vores cookiepolitik